| Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
milance Admin
Broj poruka : 86 Datum upisa : 30.09.2011
| Naslov: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Sub Okt 01, 2011 10:42 am | |
| PRAVILA : - Zabranjeno je citovanje, skripte i ostalo. - Cit prijavljujte na admin_say - Obavezno staviti screenshotov-e posle meca na forumu! - Scroll je zabranjen. - Ako igracu pukne net ima 5 min da to popravi inace gubi mec. - Obavezan je SS posle svakog halfa, SS morate dostaviti na forum u roku od 60 minuta
Dakle turnir se igra klanski, 5v5.
U grupama se igra samo 1 mapa, dok se u polufinalu i finalu igra na dve dobijene mape.
Nema psovanja tokom meca, a sve sto vam treba tokom meca, mocicete se obratiti sudiji na admin chat-u.
Igra se grupno, svako sa svakim, bez revansa, dakle po 3 meca u grupama, a posle ide eliminaciona faza.
Na turniru moze ucestvovati minimum 16 ekipa, maksimum 32.
Prednost imaju ekipe koje su pozvane od strane organizatora turnira! | |
|
| |
Balsha
Broj poruka : 3 Datum upisa : 02.10.2011
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Pon Okt 03, 2011 5:03 am | |
| A ovo za SS sta da radim jer ce moj klan najverovatnije iz igraonice da igra?? Pozdrav | |
|
| |
milance Admin
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Pon Okt 03, 2011 7:29 am | |
| - Balsha ::
- A ovo za SS sta da radim jer ce moj klan najverovatnije iz igraonice da igra?? Pozdrav
To je najmanji problem, samo ces javiti iz koje igraonice igrate, ostalo cemo mi proveriti i srediti | |
|
| |
Daki Blok 38
Broj poruka : 42 Datum upisa : 30.09.2011
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Pon Okt 03, 2011 10:00 am | |
| reci mi jel igrate iz kgb-a ? | |
|
| |
SpC
Broj poruka : 16 Datum upisa : 01.10.2011
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Uto Okt 04, 2011 1:23 am | |
| Ићи ћемо и ми у лан, вероватно у АИ, али ћете бити обавештени отом потом... | |
|
| |
Balsha
Broj poruka : 3 Datum upisa : 02.10.2011
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Uto Okt 04, 2011 7:47 am | |
| Mi smo iz Cacka, igraonica Cyber bunker. | |
|
| |
milance Admin
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. Uto Okt 04, 2011 9:06 am | |
| ok, taman znam ljude koje rade u AI tako da nije frka @Vazi Balsha nemas frke , sve je ok | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. | |
| |
|
| |
| Pravila, broj ekipa koje ucestvuju, itd. | |
|